Tuesday, August 28, 2007

Untuk Kali Ke-22



Untuk Muhammad Nabil Nor Kamal buat kali ke-22... Terima Kasih Atas Semuanya. Aku rasa aku tak dapat nak katakan betapa bertuahnya aku mempunyai kawan seperti kau. Aku tak terbilang berapa kali kaulah orang yang mengangkat aku bila dunia ni tampak seperti tak berpihak pada aku... Untuk semua itu dan lebih lagi, Selamat Hari Jadi dan moga Allah pastikan kita sentiasa kekal sebagaimana kita sekarang..

You're the friend, you're the rock,
For each problem, you're the helping hand,
You're my only refuge on this vague land,
I want to dedicate all these shining lamps,
And make you see how much you count,
In my life, yes, you define a steady ground,
Like Tupac and Jada we will lead beyond crime,
We will move forward across all the rhymes,
And spark all the love we have in our minds,
Transform it into books to fight hatemines,
For this tie we have in between us is,
True as we would see in specks of time...

3 comments:

Anonymous said...

saya sgt terharu dan sgt2 happy lalalalaala sayang ana! lalalalala

Nina Samad said...

nabil, kalo dah terharu tu, takyahla jadik anonymous. obviously org tau tu kau =P huahua...

Ana Shirin said...

agaklaaaa....