Wednesday, September 20, 2006

My Dream Guy~tag dari Nisa~

Since Nisa dah tag, maka terpaksalah saya mengaku and show to the world about my perfect guy ye.. hehehe..

1. Menjaga waktu solatnya dan mengekalkan prestasi cukup 5 waktu sehari semalam
(saya perlukan orang yang lebih berilmu dari saya untuk membimbing keluarga saya)

2. Mempunyai perancangan masa hadapan yang teliti dan berpandangan jauh
(saya perlukan seseorang yang does all the planning for us)

3. Mempunyai suara yang sedap dan meminati genre muzik yang sama dgn saya..
(saya memang tamak)

4. Mempunyai selera makan yang tinggi dan pandai/boleh masak
(supaya saya tak low self esteem sbb makan banyak)

5. Pemandu yang berhati-hati tapi bawak keta laju
(ye, saya tahu bahawa kriteria ini pelik)

6. Seorang yang independent but dependent on me
(kirenya menyayangi diri ini tapi tak clingylah)

7. Seorang yang tak penyepah sangat
(but it's only natural kalau he is a bit untidy)

8. Shares the same interest and hobbies
(supaya tak kehilangan topik untuk borak)

9. Menerima saya seadanya saya
(ewaaaah...)

10. Tinggi dari saya dan sedap mata memandang
(ahaks.. aku rasa kelakar dgn diri aku sendiri)

5 comments:

~CaSPeR BaBy~ said...

ana..kelakarla blog you..boleh ke memandu dgn berhati hati tp laju..hm..susah juge ni..ish ish..semoga berjumpe the one..yeyeyeyye

durra~ said...

nom 4 tu sy boley sokong seratus peratus! kan sy nk belikan kamu periuk nasi.muahahahaha

Rosyada said...

pemandu yg berhemat????????

apekah????

:p

ah^kam koko' said...

hey...
why are you talking about me?
=p

::tAsSy:: said...

omg, jarod perasan seyh hahahaha